Ayvalık İzmir Havalimanı Transfer
Buradasınız: Anasayfa / Blog
14 Nisan 2022, Perşembe
Ayvalık İzmir Havalimanı Transfer
Filomuzda pek çok araç bulunmaktadır. Firmamız ile iletişime geçtiğinizde bu araçlar hakkında fikir alabilirsiniz.
Ayvalık İzmir Havalimanı Transfer

Ayvalık İzmir Havalimanı Transfer

Ayvalık ve İzmir Havalimanı arası mesafe yaklaşık olarak 120 dakika sürmektedir. Hava şartları ve trafik durumuna göre elbette ki bu süre farklılık gösterecektir. Bu noktadan İzmir Havalimanı’na gitmek için taksi kullanmak ise maliyetli olacaktır. Firma olarak sizlere sunmuş olduğumuz hizmetlerden bir tanesi de Ayvalık İzmir Havalimanı Transfer olmaktadır. Bu hizmeti VIP araçlarımız ile sağladığımızdan dolayı sizler de VIP ulaşımın tadına varabilirsiniz. Uçağı kaçırma gibi bir durum söz konusu olmadan hem güvenli hem de konforlu bir yolculuk yapmak adına bizleri tercih edebilirsiniz. Özellikle Covid 19 sonrasında gerekli önlemler alınmakta ve hijyen kurallarına dikkat edilmektedir. Sizler de içiniz rahat bir şekilde firmamızı tercih edebilirsiniz.

Ayvalık İzmir Havalimanı Transfer Pahalı Mı?

Pek çok kişi tarafından merak edilen konulardan bir tanesi de Ayvalık İzmir Havalimanı Transfer hizmeti pahalı mı olmaktadır. Bu hizmet pek çok ulaşım hizmetine göre son derece ekonomiktir. Filomuzda zevkinize uygun olarak çeşitli araçlar bulunmaktadır. Ayrıca yolculuk esnasında sizlere şoförümüz de eşlik edecektir. Bu amaçla yolculuk kendinizi son derece özel hissetmenize katkıda bulunacaktır. Uzak mesafe yolculuklarında genel olarak otobüs tarzında taşıtlar tercih edilmektedir. Ancak Ayvalık ile İzmir Havalimanı arasında eşyalarınız ile yorulmamanız, rahat bir yolculuk geçirmeniz ve bu noktaya ulaşmanız adına sizler de firmamızı tercih edebilirsiniz.

Ayvalık İzmir Havalimanı Transfer Nasıl Yapılır?

Filomuzda pek çok araç bulunmaktadır. Firmamız ile iletişime geçtiğinizde bu araçlar hakkında fikir alabilirsiniz. Seyahatinizin durumu, tek kişi ya da sizle birlikte seyahat edecek varsa kişi sayısı, araç tercihiniz gibi konuların belirlenmesi sonrasında yolculuk tarihi ve saati hakkında bilgi veriyoruz. Rezervasyon yaptırmanız ile birlikte sizler için hazırlanmış ve steril hale gelmiş olan aracınız sizleri hazır bekliyor olacaktır. Yol durumuna göre dilerseniz mola da vermekteyiz. Güvenli ve konforlu bir şekilde seyahat etmenize imkan tanıyan firmamız ile iletişime geçerek rezervasyon yapabilirsiniz. Fiyat teklifi ve randevu almak için firmamızı tercih ettiğinizde sizlere sunulan pek çok avantajdan da yararlanmış olacaksınız.

Etiketler
Ayvalık İzmir Havalimanı Transfer
Havalimanı Transfer
Detaylı Bilgi İçin Bizi Arayın