Altınoluk İzmir Havalimanı Transfer
Buradasınız: Anasayfa / Blog
14 Nisan 2022, Perşembe
Altınoluk İzmir Havalimanı Transfer
Hem konforlu hem de pratik bir yolculuk imkanı için hemen firmamız ile iletişime geçebilir, rezervasyon yaptırabilir veya fiyat teklifi alabilirsiniz.
Altınoluk İzmir Havalimanı Transfer

Altınoluk İzmir Havalimanı Transfer

Altınoluk’ta iş ya da tatil amacı ile bulunuyor olabilirsiniz. Yaşadığınız şehre dönüşü İzmir Havalimanı üzerinden yapmak istediğinizde arada var olan mesafeyi gidebilmek için farklı seyahat alternatifleri bulunmaktadır. Araç ile 399 km, yani 5,5 saatlik bir mesafe olan bu alanı kendi aracınız yoksa taksi ile gitmek isteyebilirsiniz. Ancak yol uzunluğu düşünüldüğünde taksi çokça maliyetli olacaktır. Otobüse bindiğinizde ise otobüsün gecikmesi ve uçağı kaçırma gibi riskler bulunmaktadır. Bu açıdan bakıldığında son derece konforlu ve keyifli bir yolculuk imkanı tanıyan Altınoluk İzmir Havalimanı Transfer ile sizleri tanıştırmak istiyoruz. Firma olarak sizlere sunmuş olduğumuz hizmetler sadece şehir içi sınırlı olmayıp şehirlerarası transfer de yapılmaktadır.

Altınoluk İzmir Havalimanı Transfer Hizmeti

Pek çok kişi Altınoluk İzmir Havalimanı Transfer hizmeti noktasında bilgi sahibi değildir. Ya da bu hizmetin çokça maliyetli olduğu düşünülmektedir. Ancak taksi kadar maliyetli olmadığını bu noktada belirtmek gerekir. Firma olarak filomuzda zevkinize uygun çeşitli araçlar mevcuttur. Dilerseniz klasik, dilerseniz spor, dilerseniz de geniş araçlar ile seyahat yapma imkanı bulabilirsiniz. Bu hizmetten yararlanmak istediğinizde ilk olarak firmamızı arayarak rezervasyon yaptırmanız gerekecektir. Rezervasyonun ardından firmamız dilediğiniz noktadan sizleri alacak ve İzmir Havalimanı’na götürecektir. Sizleri bekleyen aracımız sayesinde uçağı kaçırmak, ellerinizde valizleriniz ile yorulma gibi durumlar da ortadan kalkmış olacaktır.

Altınoluk İzmir Havalimanı Transfer Fiyatları

Altınoluk İzmir Havalimanı Transfer fiyatları pek çok kritere göre farklılık göstermektedir. Altınoluk ile İzmir Havalimanı arası 5,5 saattir. Sizlerin tercih edeceği araca bağlı olarak fiyatlar farklılık göstermektedir. Kendiniz yolculuk yapabileceğiniz gibi, aileniz, iş arkadaşlarınız ve sevdikleriniz ile rahat ve konforlu bir yolculuk yapabilirsiniz. Ayrıca firmamız tarafından sizlere şoförlü olarak araç kiralama hizmeti de verilmektedir. Özellikle iş amacı ile Altınoluk’ta bulunanlar prestij ve firma imajının sağlanması amacı ile transfer hizmetinden çokça faydalanmaktadır.

Sizler de hem konforlu hem de pratik bir yolculuk imkanı için hemen firmamız ile iletişime geçebilir, rezervasyon yaptırabilir veya fiyat teklifi alabilirsiniz. Randevu günü ve saatinde sözleşmiş olduğumuz noktada aracımız sizler için özel olarak hazırlanmış olacaktır.

Etiketler
Altınoluk İzmir Havalimanı Transfer
İzmir Havalimanı Transfer
Detaylı Bilgi İçin Bizi Arayın